Eric De Waegenaere – EDW opleidingen

Om onze studenten op te leiden in het gebruik van de tachograaf, gebruiken we de trainingsboxen die speciaal door Phelect zijn ontwikkeld en geperfectioneerd. We moeten erkennen dat deze tool echt een "must have" is.

 

Gevestigd in Strépy, is het opleidingscentrum EDW gespecialiseerd in het opleiden van vrachtwagenchauffeurs en logistiek op alle gebieden, van het gebruik van de tachograaf tot ecologisch rijden, inclusief laden en stressmanagement of heftruckchauffeur. Voor de directeur Eric De Waegenaere is Phelect een betrouwbare partner.

"Om onze studenten op te leiden in het gebruik van de tachograaf, gebruiken we de trainingsboxen die speciaal door Phelect zijn ontwikkeld en geperfectioneerd. We moeten erkennen dat deze tool echt een "must have" is, waardoor we de studenten gemakkelijk in een reële situatie kunnen brengen met betrekking tot het gebruik van de tachograaf.

Het is altijd een plezier om onze klanten naar de door Phelect ontwikkelde oplossingen voor het downloaden en archiveren van tachograafgegevens te leiden, waarvan de reputatie in België een gevestigde naam is.